avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procurator de fonduri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procurator de fonduri

Aș dori să o ajut pe fiica mea cu o suma mare de bani, pentru cumpărarea unui apt. Ea s'a casatorit de curând și viața nu știi ce îți rezervă. De aceea m'am gândit sa fiu procurator de fonduri, în actul de V/C.
Ce implicații viitoare poate avea acest lucru, cum poate fi în folosul fiicei mele în anumite situații nedorite: divorț, deces etc.
Cel mai recent răspuns: ContSters429609 , utilizator 08:20, 13 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In contractul de cumparare solicitati notarului sa ceara intabularea apartamentului ca bun propriu al fiicei specificand ca dvs ati platit toti banii pt achizitionare. Bunul propriu nu intra la partaj in eventualitatea unui divort.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie imobil lemia50 lemia50 Daca fac un act de donatie cu clauza fiicei mele( casatorita) ,pentru o locuinta,acest imobil devine bun comun pentru cei doi soti?Am inteles ca exista o ... (vezi toată discuția)
Partaj vs mostenire zamfirella zamfirella Buna ziua, In prezent sunt casatorita de 3 ani si intentionez sa cumpar o garsoniera cu banii obtinuti in urma partajului cu fostul sot. Daca dupa ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere tanase_78 tanase_78 Buna ziua!!!Vreau sa cumpar un teren de la o persoana oarecare pe.numele fiicei mele.(Eu voi plati) Acolo vom construi o casa in care vom locui toti 3 ,eu ... (vezi toată discuția)