Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la o problema legata de convietuirea la bloc.
Locuiesc intr-un bloc cu doua nivele,9 apartamente.Apartamentul meu este situat la et.1 al blocului pe partea din spate,pe aceeasi parte situindu-se inca doua ap.la et.2 si la parter.
Vecinii celor doua ap.au achizitionat o piscina mare cat trei sfert de curte si au amplasat-o in curtea blocului,curte situata si ea in spatele blocului.Vecinii din bloc au fost de acord cu achizitionarea piscinei deoarece ei locuiesc pe partea opusa si nu-i deranjeaza.
De cand s-a achizitionat piscina respectiva la noi la bloc este mai ceva decat la strand :muzica la maxim,gratare,balaceala...zilnic.Nu mai pot sa tin geamul deschis fiind-ca imi intra fumul in casa,nu mai pot usca haine pe terasa iar de liniste si relaxare dupa o zi de munca nici nu poate fi vorba.Va rog sa-mi spuneti ce pot sa fac avand in vedere ca intelegere din partea lor nu am gasit.Din contra atragandu-le atentia..fac si mai mare taraboiul intentionat.
Va multumesc pentru raspuns
Multumesc pentru raspuns.Recunosc ca m-am gandit la varianta asta dar nu stiu in ce masura se rezova problema,deoarece politia le da un avertisment poate si o amenda care nu le pune probleme in a o achita...nu am mentionat ca locuiesc intr-o zona rezidentiala,iar domnii au posibilitati financiare.
Intrebarea mea este pentru a pune piscina in spatele blocului si pentru a face gratare sub geamul meu nu ar trebui sa aiba si acordul meu pentru asta,avand in vedere ca sunt singura care sunt deranjata in mod direct de actiunile lor,ceilalti vecini nu se implica,nu participa alaturi de ei si nu vor sa intre in polemici cu vecinii petrecareti pe ei nederanjandu-i asa tare situatia deoarece locuiesc pe partea opusa a blocului?
Multumesc.
Singura solutie este sa chemati politia locala, de preferat cand distractia este in plina desfasurare.
Daca terenul respectiv este domeniul public si nu privat, atunci amplasarea respectivei piscine (banuiesc ca este din aceea demontabila) cred ca este complet ilegala si tot politia locala trebuie sa ia masurile care se impun, deci trebuia acordul primariei, nu al dvs si al vecinilor, pentru amplasarea ei.
Multumesc frumos pentru raspuns.Terenul este proprietatea Asociatiei de locatari,iar piscina este de suprafata,demontabila 8m/4m destul de mare.Este un bloc construit acum vreo trei ani,practic nu de mult ne-am cunoscut intre noi,iar in zona respectiva sunt doar case.Vecinii de la case sunt si ei deranjati de blocul care le-a crescut intre case si de harmalaia care se petrece acolo.Au amenintat si ei ca o sa cheme politia dar pana acum nu s-a intamplat nimic.
Sper sa gasesc o solutie deoarece este foarte frustrant sa nu te poti bucura de liniste si pace la tine acasa.
Probleme cu vecinii
Ami98
Buna seara. Ma confrunt cu o problema zilnica in privinta vecinilor. Locuiesc in Popesti-Leordeni, langa un bloc construit de un dezvoltator la distanta de 1m ... (vezi toată discuția)