avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie

Buna ziua in data de 06/07/2017 mi am dat demisia de la locul meu de munca din cauza unor probleme la locul de munca.Din pacate nu prea inteleg raspunsul angajatorului meu si tocmai de aceea imi voi rescrie atat cererea de demise cat si raspunsul acestuia.
Subsemnatul....angajat al ....in functia de....prin prezenta va notific incetarea contractului individual de munca incepand cu data de 07/06/2017 conform art.81alin(1)din codul muncii.
Mentionez ca perioada cuprinsa intre data notificarii si data incetarii contractului de munca reprezinta preavizul legal,conform art 81 alin 4 din codul muncii.

Iar raspunsul angajatorului este urmatorul:
De acord incepand cu data de 14/07/2017

Putina lamurire va rog frumos.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:02, 13 Iulie 2017
Cu data de 14.07.2017 , c.i.m. inceteaza prin demisie.
asta inseamna ca perioada de preaviz incepe din data de 14 ?sau asta inseamna ca gata nu mai sunt nevoit sa ma prezint la locul de munca?
Nu este nevoie de renuntarea reciproca a preavizului in acest caz?
Asta inseamna ca nu mai sunteti salariat incepand cu acea data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare in revisal desfacere c.i.m. level level Am un angajat care si-a dat demisia in data de 09.08.2011.Perioada de preaviz este 20 de zile lucratoare. La ce data trebuie sa transmit desfacerea ... (vezi toată discuția)
Preaviz demisie cris2279 cris2279 Buna ziua, Am o situatie: imi puteti confirma va rog ca nu gresesc? Demisie: 31.05.2013 Preaviz: 20 zile lucratoare In acest caz: Data incetare: ... (vezi toată discuția)
Formulare demisie in baza art. 81 alineatul 8 alexandru_gabi alexandru_gabi Buna seara, Va rog sa imi dati un sfat: Este corecta formularea unei demisii in formatul : Subsemnatul X, Angajat la Firma Y, in Functia de Z, va ... (vezi toată discuția)