ma intereseaza sa intru in legatura cu un avocat pentru rezolvarea urmatoarei probleme:
La compania la care am lucrat in anii trecuti, fostul meu sef a decis sa-si mai deschida o firma si m-a trecut actionar cu 5% actiuni.
Dupa o perioada, respectiv prin anul 2010 firma ne-a bagat in somaj iar eu nu m-am interesat de ce se intampla cu firma unde aveam si eu actiuni.
Timpul a trecut si prin 2014-2015 am primit o hartie de la Administratia Financiara Sector 2 sa ma prezint la ei sa-mi expun punctul de vedere in legatura cu restanta pe care firma in care eram si eu actionar o are, respectiv vreo 2 miliarde si ceva.
Am fost la ei si am dat o declaratie in care am specificat ca nu am avut nici in drept de decizie si ca eu am fost trecuta in a doua firma actionar doar pentru ca el nu putea fi in doua firme actionar unic.
Au urmat mai multe discutii si pana la urma la inceputul anului a spus ca-mi plateste 5% din datoria de la bugetul de stat. Mi-a platit doar o parte, cealata parte ... nu mai reusesc sa dau de el.
In tot acest timp eu am fost firma neplatitoare de tva si am platit tva-uri de 10-15.000 lei.
Exista vreo posibilitate de rezolvare a acestei probleme?
Probleme tva
icristi90
La 1 martie 2010 s-a infiintat firma. Actele au fost facute la un centru local al registrului comertului de un consultant. Eu am dat banii, consultantul le-a ... (vezi toată discuția)