avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prenatal

Bună seara. Am fost angajata la o firma timp de 2 ani la 4 ore. Am intrat în șomaj în data de 7 09 2016 pana în data de 07 03 2017. Am fost reangajat a la aceeași firma pe data de 27 03 2016. Data preconizata a nașteri ar fi 7-15 noiembrie 2017. Întrebarea este:as putea beneficia de prenatal ? Chiar dacă am aceasta intrerupere?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:48, 14 Iulie 2017
Pentru a beneficia de concediu si indemnizatia de maternitate, stagiul minim de cotizare este de o lună realizată în ultimele 12 luni anterioare lunii pentru care se acordă concediul medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungirea contractului unei gravidute Iuliannnn Iuliannnn Buna ziua, Sotia mea este gravida, contractul ei de munca este pe perioada determinata si o sa ii expire in octombrie. Ea in octombrie va avea 7 luni de ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de concediu prenatal daca am fost in somaj 6 luni? marianioan marianioan am fost 2 ani in prenatal apoi am iesit in somaj acuma so terminat somaju si eu sunt gravida de 1 luna (vezi toată discuția)
Contract pe perioada determinata Danieladana28 Danieladana28 Ma numesc Daniela Cimpea ,va rog sa ma ajutati cu un raspuns in ceea ce priveste problema mea: am fost angajata pe perioada determinata din 25.01.2016,iar ... (vezi toată discuția)