avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Stabilire program vizitare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Stabilire program vizitare minor

Buna seara!Daca ma poate cineva ajuta cu un raspuns...va multumesc anticipat! Ca urmare a unei actiunii in instanta am obtinut dreptul de a pastra legaturi personale cu minorul de 6 ani al fiului meu, care a decedat anul trecut. Acestia locuiau cu mine in locuinta mea,iar la surt timp dupa decesul fiului meu,nora mea si a luat copiii(unul al fiului meu si altul venit cu el din alta relatie) si a plecat refuzand categoric sa l mai lase pe nepotelul de 6 ani sa mai aibe legaturi personale cu mine si cu celelalte rude din partea tatalui....A urmat actiunea in instanta ,iar instanta a hotarat ca al treilea weekend din luna si in ajunul sarbatorilor legale,cu ore fixe stabilite in instanta de vineri ora 11 pana duminica ora 20, la domiciliu meu ,hotarare facuta definitiva in acest moment,,,dar nora nu vrea sa l lase pe minor sa vina la mine...intrebarea mea este trebuie sa o anunt ca merg sa iau copilul dinainte?(cu siguranta ar pleca de la domiciliu...si nu ar fi acasa) are si ea hotararea in care scrie clar...al treilea weekend din luna.....daca nu vrea sa mi l dea sa cer sprijinul politiei?....cum ma sfatuiti sa pun in aplicare o hotarare definitiva?
Cel mai recent răspuns: asaofi , utilizator 17:49, 15 Iulie 2017
Da, e pacat! Vestea buna este ca, totusi, se poate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copii, divort, drepturile si obligatiile parintilor Clear Clear Buna ziua, doresc sa aflu un raspuns la urmatoarea situatie: Parinti divortati, 2 copii, mama are custodia copiilor, tatal are drept de vizita 1 data la 2 ... (vezi toată discuția)
Drept de custodie copil, incalcat GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL Daca mama copilului meu nu respecta deloc sentinta judecatoreasca si nu imi incredinteaza copilul asa cum scrie in sentinta judecatoreasca ce pot face ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea hotărârii judecătorești Vasile Anais Vasile Anais Ce masuri pot lua in caz ca fostul meu concubin cu care am un copil de 5 ani jumătate,se hotărăște să facă vreo \"nefăcuta\" si sa nu imi mai aducă ... (vezi toată discuția)