avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere desuspendare contract de munca comcediu pentru ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere desuspendare contract de munca comcediu pentru cresterea copilului

Daca am facut cerere pentru concediu de cresterea copilulu pentru suspendarea contractului de munca si in cerere am specificat ca ma intorc la lucru peste 2 ani asa am mentionat si in deciyie pot reveni in concediu de crestere a copilului.
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 17:19, 15 Iulie 2017
Reluarea activitatii cu cel putin 60 de zile inaintea implinirii de catre copil a varstei de doi ani va da dreptul la primnirea unui stimulent de insertie pana la implinirea varstei de trei ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire la munca inainte de incetarea suspendarii ccc ionela11 ionela11 Buna ziua, mama poate reveni la munca cu o saptamana inainte de incetarea suspendarii cim pentru cresterea copilului? Ce trebuie sa faca...o cerere?...care ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie Tonia30 Tonia30 Buna ziua. Ca sa primesc stimulentul de 500 de lei de la primarie stiu ca trebuie sa ma intorc la serviciu pana sa implineasca copilul 1 an. Daca fetita mea ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea la locul de munca mario_marius84 mario_marius84 buna ziua, as dori sa stiu, daca ma puteti ajuta, ce acte trebuie sa intocmesc pentru intoarcearea la locul de munca, mentionez ca sunt in concediul de ... (vezi toată discuția)