Buna
Am o hotarare judecatoreasca in urma unei somatii de plata si am vazut ca anaf ul liciteaza o masina a firmei respective , oare exista vreo posibilitate sa ma adresez la administratia finantelor din judetul respectiv ca sa pretind un drept asupra bunului respectiv, mai ales ca anvelopele de pe camionul respectiv au fost cumparate de la firma mea, si nu au fost achitate si conform contractului incheiat intre firmele noastre marfa intra in posesia lor doar cand este platita factura.
Multumesc
Puteti eventual sa va ridicati marfa in cazul in care mai exista o parte din aceasta marfa si nu a fost integral vanduta! Societatile de distributie procedeaza in acest fel cu marfa furnizorilor neachitata: vin si o ridica!
Firma respectiva se afla in lichidare? A fost declarata insolventa ei?
Ati fost la un executor judecatoresc sa puneti in executare hotararea judecatoreasca?
Marfa se afla in folosinta pe camion, am asteptat cele 10 zile de la data comunicarii hotariirii si urma sa ma duc la executor, intre timp am observat ca finantele lichideaza masina si au trecut in anuntul de licitatie ca cine pretinde vreun drept asupra bunului sa se adreseze lor. Firma nu se afla in insolventa, posibil au restante la tva si impozit.
E clar ca finantele executa silit firma respectiva.
Cu hotararea judecatoreasca va duceti la anaf din judetul respectiv pretinzand ca din valoarea executata sa va achite si creanta dumneavoastra, cu atat mai mult cu cat anvelopele se vand o data cu masina :)
Aceasta e solutia cea mai rapida. Dupa va puteti adresa unui executor judecatoresc pt executarea hotararii pe care o aveti, insa pana nu se termina protestul instantelor.... cam greu#-o