avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Adeverinta studii
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Adeverinta studii

Buna seara,
Am luat de curand licenta si urmeaza sa mi se elibereze o adeverinta. Aceasta este tiparita (nu a fost inca semnata de nimeni). Ceea ce imi este mie neclar e cum trebuie trecut numele pe adeverinta. Mentionez ca eu m-am casatorit si am alt nume (de familie), care este trecut si in cartea de identitate. Pe acea adeverinta e trecut numele de dinainte de casatorie si in paranteza numele de dupa casatorie. Este corect sa apara asa?
Cel mai recent răspuns: abigail2 , utilizator 21:09, 14 Iulie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin dupa casatorie in italia deelia deelia buna ziua, am si eu o intrebare.... M-am casatorit in Romania in anul 1978 cu cetatean italian, imediat dupa aceea am schimat buletinul pentru ca am luat ... (vezi toată discuția)
Cum ati incadra o asemenea fapta? mihai-alexandru.badea mihai-alexandru.badea Iata speta cu care ma confrunt si care recunosc ca ma cam depaseste: In 1990, X (femeie divortata) cumpara pe Decretul 61/1990 imobilul in care locuise pana ... (vezi toată discuția)
Schimbare permis de conducere,talon si carte de identitate? soszo soszo Buna seara,am nevoie si eu de un sfat pentru sotia mea care odata cu casatoria si-a schimbat numele.Este necesar sa-si schimbe si permisul de ... (vezi toată discuția)