gi-jane, nu stiu de ce mi se spune ca deschid subiecte pe aceeasi tema, cand de fiecare data vin cu intrebari noi.
nu ma repet, dar trebuie sa fac un scurt istoric
1. aceasta femeie l-a tinut pe tata incuiat in casa, cu hemoragie in cap, nelasandu-ma sa il duc la doctor.
2. i-a furat banii de pe card in ziua spitalizarii.
3. m-a reclamat peste tot, la politie, la asistenta sociala, pentru ca sa apara ca eu sunt vinovata, nu ea.
4. Mi-a intins tot felul de momeli ca sa ma bage in puscarie, initial de frica a ceea ce a facut, ulterior din lacomia de a mai fura un apartament, pentru ca daca eu sunt in puscarie, ea ii sufla apartamentul lui tata.
5. tot ce face este sa rasoleasca legile ca sa vada cum sa le bypass-eze. a fura case este un hobby pentru ea.
6. timp de 16 ani l-a muls de bani pe tatal meu, diferenta de varsta dintre ei fiind enorma.
7. Are antecedente cu furtul de apartamente prin escrocherie sentimentala. Si-a schimbat numele de familie si s-a infiat pe numele unui batran pentru a-i mosteni apartamentul.
8. Daca nu pentru apartament, atunci de ce insista atat la un batran care abia mai poate vorbi si care nici nu ii mai poate spune numele? Nu este clar ca are un interes??? Daca il iubea atat de mult pe tata, ma lasa sa il duc la doctor si nu suna sa il bage in azil cand acesta era in stare grava, fara un diagnostic pus.. #-o
9. Poate ca nici dvs. nu ati intalnit in toata cariera o asemenea persoana, dar exista.
10. Intrebare: Se poate sa cer un consult psihiatric pentru ea? Pare cleptomana.
11. Subterfugiul era sa imi cumpar o garsoniera modesta cu bani imprumutati de la banca si sa pun apartamentul sub ipoteca la banca, timp de 15 ani, gandindu-ma ca banca mi-ar oferi, contra cost, servicii de bodyguard pentru apartament, daca legile nu imi ofera.
12 Nu inteleg de ce tratati cu atata usurinta acest caz.
Chiar in acest forum am gasit cazuri in care parintii si-au acuzat pe nedrept copiii ca i-au dat afara din casa, riscand sa piarda dreptul de nud proprietar.
www.avocatnet.ro/content/for...
13. Ma acuzati degeaba ca nu sunt o fiica buna. Eu l-am dus la doctor, si il ingrijesc ca si cum as avea tutela, dar nu imi place sa semnez acte in acest sens. Daca aceasta femeie nu exista, nici nu se punea problema de semnat vreun act. Chiar nu exista nicio lege care sa o oblige sa il lase in pace? Tutela, poate?
14. Daca tatal dvs.vs. v-ar face atatea probleme, dvs. abia ati astepta sa va luati obligatii legale pentru el?!
E o reactie normala a mea sa imi vina sa plec de aici, atata timp cat am numai scandaluri dupa ce l-am dus la toti doctori si acum ii servesc mancarea pe tava. Sunt si eu destul de bolnava incat sa mai rezist sa imi faca figurile astea chiar tatal meu. Traiesc un cosmar, efectiv! Am in grija un adolescent care si-a gasit "prima iubire" si pe care trebuie sa il inteleg, ca de, e si el "tanar" si nelinistit.
Nu vedeti ca tata e penibil (a fost de dinainte de AVC), ca ea profita din plin de penibilitatea lui, iar eu sunt o victima a conjuncturii, dandu-mi viata efectiv pentru ca sa incerc sa salvez un amarat de apartament si sa am unde sa dorm?
16. Daca imi iau tutela pot sa restrictionez persoana?
15. Va multumesc pentru toate raspunsurile.