avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Adresa CEDO
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Adresa CEDO

Un client a primit o adresa de la CEDO conform careia a fost acceptat ca parte si trebuie sa isi faca cunoscuta pozitia...intrebarea este:
Ce forma trebuie sa imbrace raspunsul nostru?
-cerere standard cedo
-adresa simpla
-...
???
#-o
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:22, 7 Octombrie 2009
multumesc dl-e Niculescu, sfaturile dvs. sunt de un real folos, mai ales ca vin din partea cuiva care a fost implicat direct in solutionarea unor dosare ale CEDO.
Parerea mea este sa nu va ganditi ca daca acolo sunt romani este ca si in ...Romania.
E alt teritoriu.:)
Mai vedeti ca mai toti sesizeaza CEDO in limba romana.
Traducerea intr-o limba straina poate impovara clientul.
Ca sa nu mai spun faptul ca si traducerea poate sa nu fie tocmai grozava.
Succes!:wave:
Buna ziua,

Am trimis catre CEDO actele necesare pentru solutionarea unui dosar si am primit confirmarea de primire in data de 20 iulie 2009. As dori sa stiu in cat timp trebuia sa primesc confirmarea de inregistrare si formularele pentru a continua procedura.

Le multumesc anticipat celor care ma pot ajuta cu un raspuns.
Un timp estimat vi se poate da , dar ceva concret nu va poate spune cineva intrucat la CEDO se primesc numeroase cereri.
Posibil sa dureze cateva luni sau poate 1 an de zile pana sa primiti un raspuns de la Grefa instantei europene.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu cedo - gravĂ discriminare eu am trimis cerere la ... furnica1986 furnica1986 PROBLEME CU CEDO - GRAVĂ DISCRIMINARE Eu am trimis cerere la CEDO în termen de 6 luni de la data comunicării cum scrie în ghid și CEDO mi-a respins ... (vezi toată discuția)
Cazul badila contra româniei. discutii asupra neepuizarii anumitor cai de atac. andreigrigoriu andreigrigoriu Pe data de 4 Octombrie 2011 Curtea Europeana a Drepturilor Omului s-a pronuntat in cauza Badila v. Romania, constatând existența relelor-tratamente in ... (vezi toată discuția)
Cerere cedo mr_bachus mr_bachus Am trimis o cerere catre CEDO, am primit confirmarea primirii cererii de la Strasbourg, insa de atunci au trecut 4 luni si n-am mai primit absolut nimic ... (vezi toată discuția)