avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stimulent de insertie

Daca nu ma intorc la acelasi loc de munca de unde am iesit in concediu de crestere a copilului mai beneficiez de stimulentul de insertie pana la 3 ani ?
Cel mai recent răspuns: Loredana17111980 , utilizator 15:53, 17 Iulie 2017
Da, veti beneficia de stimulant de isnertie cu conditia ca data incetarii activitatii in baza vechiului c.i.m. = data inceperii activitatii in baza noului c.i.m.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea stimulentului de insertie daca schimb locul de munca alinutza_b_b alinutza_b_b As vrea sa stiu daca acordarea stimulentului de insertie ( cu ocazia reincadrarii in munca inainte de implinirea varstei de 1 an an) este conditionata de ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie Diana1806 Diana1806 Buna seara!am o intrebare, dar mai intai sa va spun povestea pe scurt...am nascut in 2016 si am beneficiat de indemnizatia de crestere a copilului si am ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea la un alt loc de munca dupa ccc inainte de 2 ani. Anabreha Anabreha Buna Ziua, Din Februarie 2016 sunt in concediu de crestere copil. As dori reintoarcerea in campul muncii la o alta firma. Care sunt pasii ce trebuie urmati ... (vezi toată discuția)