avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație creștere copil

Buna ziua,
Sotia mea este acum la al treilea concediu consecutiv pentru creșterea copilului, urmând să nască din nou în septembrie. Mă interesează dacă pot beneficia eu de concediu si indemnizație pentru al patrulea copil, si ce se va întâmpla cu indemnizația sotiei având în vedere că al treilea copil va împlini 2 ani în aprilie 2018, si se vor suprapune 7 luni.

Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: sandumarian24 , utilizator 13:28, 17 Iulie 2017
Poate sa ia soția în continuare indemnizație iar pt cel de al patrulea copil de face un dosar separat dosar pt suprapunere de numește și primește în jur de 1263lei pe lună până când face cel de al treilea 2 ani!
Deci nu se socotesc 85 la sută din veniturile mele dacă iau eu concediul
Pe mine ma interesează să iau eu concediul pentru al patrulea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu/indemnizatie maternitate Adina I. Adina I. Buna ziua, Lucrez cu C Munca si contr. Dr. Autor. Salariul l-am avut integral pe CM din aprilie 2008 pana in dec. 2008 inclusiv. De la inceputul anului, am si ... (vezi toată discuția)
Drepturi parinti nou-nascut eugenab eugenab Sotia mea a nascut un copil in data de 10 septembrie 2013. Ar dori sa ramana in concediul de ingrijire a copilului pt o perioada de 1 an, urmand ca anul ... (vezi toată discuția)
Continuitate indemnizatie crestere copil, pentru al doilea copil. Sitz Sitz Buna ziua! Am o nelamurire pe care as vrea s-o rezolv cu ajutorul dvs. Sotia mea primeste indemnizatia de crestere copil, valabila pana in luna aprilie, mai ... (vezi toată discuția)