avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inselat (atributii diferite fata de fisa postului)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inselat (atributii diferite fata de fisa postului)

Am facut un contract ,cu o firma romaneasca, pentru Italia, domeniul hotelier. In fisa mea de lucru era scris foarte clar care erau atributiile mele . Ajuns acolo au fost radical diferite .Ma intreb ce as putea face inpotriva acestor mincinosi, deoarece am fost nevoit sa pierd destui bani pentru a ma intretine acolo dupa aceea? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: iulius21 , utilizator 02:33, 17 Octombrie 2017
Formulati actiune in instanta pe baza contractului incheiat si solicitati despagubiri.
Puteti depune si o sesizare la Inspectia Muncii.
Multumesc, am depus si am primit un raspuns care nu avea legatura cu subiectul expus de mine, Au raspuns la o alta nemultumire a mea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atac vascular cerebral in strainatate la sofer de tir vitasea77md vitasea77md Buna. Socrul meu este angajat la o firma romaneasca de transport. Este sofer pe comunitate. Intr-o parcare in Italia in timpul incarcarii sau odihnei (nu ... (vezi toată discuția)
Fisa post legislatia muncii Liviu Illie Liviu Illie Buna ziua. Imi desfasor activitatea intr-o companie multinationala in baza unui CIM si a unei fise de post, avand functia de manager de lucrari, pana cum ... (vezi toată discuția)
Schimbare functie alice29 alice29 Buna seara, am si eu cateva intrebari legat de schimabarea atributiilor de serviciu. In urma cu 3 ani am fost angajata intr o institutie de stat pe un post ... (vezi toată discuția)