avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inselat (atributii diferite fata de fisa postului)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inselat (atributii diferite fata de fisa postului)

Am facut un contract ,cu o firma romaneasca, pentru Italia, domeniul hotelier. In fisa mea de lucru era scris foarte clar care erau atributiile mele . Ajuns acolo au fost radical diferite .Ma intreb ce as putea face inpotriva acestor mincinosi, deoarece am fost nevoit sa pierd destui bani pentru a ma intretine acolo dupa aceea? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: iulius21 , utilizator 02:33, 17 Octombrie 2017
Formulati actiune in instanta pe baza contractului incheiat si solicitati despagubiri.
Puteti depune si o sesizare la Inspectia Muncii.
Multumesc, am depus si am primit un raspuns care nu avea legatura cu subiectul expus de mine, Au raspuns la o alta nemultumire a mea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru acelasi tip de produs financiar -doua dobanzii diferite = practica necomerciala vali7vali vali7vali salut , am o intrebare in legatura cu o speta: pentru acelasi tip de produs financiar =credit , banca practica 2 (doua) dobanzii diferite . intrebare : se ... (vezi toată discuția)
Atac vascular cerebral in strainatate la sofer de tir vitasea77md vitasea77md Buna. Socrul meu este angajat la o firma romaneasca de transport. Este sofer pe comunitate. Intr-o parcare in Italia in timpul incarcarii sau odihnei (nu ... (vezi toată discuția)
Fisa post legislatia muncii Liviu Illie Liviu Illie Buna ziua. Imi desfasor activitatea intr-o companie multinationala in baza unui CIM si a unei fise de post, avand functia de manager de lucrari, pana cum ... (vezi toată discuția)