avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cod caen 8552 -angajare-
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cod caen 8552 -angajare-

Buna ziua,

Doresc să înființez un Srl-D sub codul caen 8552. Mai exact o școală de muzică pt copii. Întrebarea mea ar fi dacă angajații (profesorii) trebuie sa aibe studii superioare in domeniu? Spre exemplu profesorul de canto necesită facultatea de muzică? Il pot angaja daca are doar bacalaureatul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:33, 17 Iulie 2017
Pentru profesori se cer studii superioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa infiintez o scoala de muzica ioanaa13 ioanaa13 Buna! Vreau sa infiintez o scoala de muzica si din cate am vazut ar trebui codul CAEN 8552 . Voiam sa stiu daca este nevoie de vreun act care sa dovedeasca ... (vezi toată discuția)
Cod caen -concursuri muzicale olga sain olga sain Buna ziua! Am o I.I.,pe care am activ codul CAEN 8552 si am o scoala de muzica. Doresc sa pot face concursuri muzicale pentru copii dar si pentru adulti.Imi ... (vezi toată discuția)
Master fara facultate in domeniul respectiv steinway steinway Problema mea este urmatoarea: am absolvit un liceu de muzica dupa care facultatea de stiinte politice,in prezent sunt masterant in anul 1 la facultatea de ... (vezi toată discuția)