avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Procura cetaten strain non UE
Discuție deschisă în Traduceri

Procura cetaten strain non UE

Buna ziua

Am nevoie de o procura din partea sotului(cetatean strain nonUe) sa ii ridic permisul de sedere si sa ii platesc contributia la CAS. Am foat la notar, si a refuzat sa ne faca actul pe motiv ca sotul nefiind cetățean roman, are nevoie de traducaror autorizat, iar in oras niciun cabinet notarial nu dispune de traducator.
Se poate sa angajez un traducator si sa mergem impreuna la notar sa redactam procura?
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 18:30, 17 Iulie 2017
Buna ziua,

Da, aveti nevoie de un traducator-interpret autorizat pentru limba straina in care vorbeste sotul dvs. cu care sa mergeti mpreuna la notariat.
Desi procura va fi in limba romana, se va lua acordul sotului prin intermediul traducatorului-interpret autorizat, care va interpreta continutul procurii in limba straina catre sot, in fata notarului.
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl de catre un cetatean strain lisa-monica lisa-monica Buna ziua,va rog sa-mi spuneti ce acte sunt necesare unui cetatean strain pentru a-si deschide in Cernavoda un SRL? Infiintarea societatii o poate face un ... (vezi toată discuția)
Legalizare imputernicire Corina T. Corina T. Buna ziua! Am urmatoarea intrebare: am fost solicitata pentru legalizarea unei imputerniciri; intrucat nu am experienta in astfel de proceduri, as avea ... (vezi toată discuția)
Poate un notar sa faca o incheiere de autenticitate pe un document ... vladandrei51 vladandrei51 Poate un notar sa faca o incheiere de autenticitate pe un document in engleza? (vezi toată discuția)