avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Investitii in Romania prin SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Investitii in Romania prin SRL

Buna ziua,
Pe scurt, 2 cunostiinte de-ale mele, una din Germania si una din Marea Britanie, ar dori sa incerce niste investitii in Romania, in domeniul imobiliar. Eu sunt unic asociat si administrator intr-un SRL, iar respectivii imi propun ca sumele ce urmeaza a fi investite (sub 100k EUR) sa fie folosite de societatea mea in scopul achizitiei de terenuri, executarea de constructii pe acestea si vanzarea ulterioara, iar la un termen stabilit -aproximativ 1 an- ar trebui sa le inapoiez suma investita plus o dobanda (bineinteles, e un risc pentru mine in cazul in care investitia nu iese pe plus....dar mi-l asum!).
Intrebarea mea este care ar fi cea mai buna cale legala pentru intrarea si iesirea acestor fonduri in/din societate?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: skyppye , utilizator 12:42, 22 Iulie 2017
Contracte de imprumut.
Mulțumesc pentru răspuns!

Fondurile respective vor trebui declarate undeva în mod special odată cu virarea lor ? (anaf poate?)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare-cumparare imobil cu pret mai mare decat cel real Tasha18 Tasha18 In calitate de vanzator imobil,un potential cumparator,ce urmeaza sa obtina un credit bancar pentru locuinta,dar nu dispune de aportul propriu solicitat de ... (vezi toată discuția)
Pot sa dovedesc ca este camatarie? miruna12 miruna12 In 2008 sotul a construit o casa in vederea vanzarii ei ulterioare, folosind fonduri proprii(60%) si atrase(credit bancar, doi investitori). Unul dintre ... (vezi toată discuția)
Contractul de comodat si efectele lui radulescuramona radulescuramona buna ziua, o societate comerciala doreste incheierea unui contract de comodat cu o persoana fizica, avand ca obiect un imobil in care societatea comerciala isi ... (vezi toată discuția)