avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Datorii nascute dupa intrarea in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Datorii nascute dupa intrarea in insolventa

Buna ziua

Daca o societate a intrat in procedura insolventei pe data de 22 februarie 2017,obligatiile bugetare aferente salariilor lunii ianuarie care aveau data scadenta 25 februarie 2017 sunt considerate datorii curente nascute in perioada insolventei sau se inscriu la masa credala ?
Multumesc anticipat pentru raspuns !
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 10:07, 7 August 2017
Buna ziua.
Data scadentei este luata in considerare.Deci eu consider ca, fiind datorii nascute dupa intrarea in insolventa, sunt datorii care se inscriu suplimentar tabelului de creante.Sau puteau fi inscrise si in tabelul de creante, nu cred ca era gresit.
Cu stima,
Marius Bote.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi emise catre o societate aflata in insolventa ContSters98540 ContSters98540 Buna ziua, Societatea noastra a prestat servicii si a emis o factura catre o societate aflata in insolventa (intrata in insolventa pe L85/2006). Scadenta de ... (vezi toată discuția)
Cu ce creante ne putem inscrie la masa credala? cristina69 cristina69 Va rog daca sa imi raspundeti, cat mai urgent, daca la masa credala se poate inscrie cu facturi care au fost emise in luna mai dar sunt scadente doar in ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii angajator in insolventa uncetatean8 uncetatean8 Buna seara, Am lucrat cu Contract de munca la o firma aflata in insolventa. Procedura de insolventa a fost declansata inainte de a ma angaja acolo. Firma ... (vezi toată discuția)