avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act notarial
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act notarial

Doresc achizitionarea unui teren de la 4 mostenitori care nu au taxa de succesiune facuta. Pot face un act notarial ( si ce act) in care sa atest faptul ca le-am dat banii pentru acel teren?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: OV1077 , utilizator 13:10, 25 Iulie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ideal ar fi sa nu dati banii pe un imobil, pentru care vanzatorii nu detin acte de proprietate.
Cat timp nu a fost dezbatuta succesiunea, nu poate fi intocmit nici un act notarial.
Ulterior, in baza certificatului de mostenitor, puteti cumpara.
va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire Nina1 Nina1 Tatal meu a mostenit casa parinteasca. Acum vrea sa o vanda. Actele sunt pe numele parintilor care sunt decedati. Ce acte trebuiesc intocmite pentru a putea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt posesoarea unui certificat de mostenitor, emis ... Roxi6 Roxi6 Buna ziua. Sunt posesoarea unui certificat de mostenitor, emis de un notar, act lovit de nulitate.Mostenesc un bun imobil care de fapt este vandut din ... (vezi toată discuția)
Teren cumparat cu chitanta de mana alexa67 alexa67 Buna seara. In 1997 am cumparat un teren cu acte de mana, pe care ulterior l-am pierdut pentru ca mostenitorii vanzatorului au dat mostenirea in judecata si ... (vezi toată discuția)