avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce se întâmplă dacă nu se plătește declarația ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce se întâmplă dacă nu se plătește declarația de primire a pretului

Bună ziua , fostul proprietar nu vrea sa plătească declarația de primire a prețului țin sa menționez ca este stipulat în contract ca fiind obligatoriu acest document semnat . Imobilul este prin prima casa cumpărat , dacă nu îl semnează cu ce mă poate afecta pe mine ? Știu ca trebuie sa îl dau în judecata dar dacă nu îl dau ? Va mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: SANTIER , utilizator 09:36, 22 Iulie 2017
La cat se ridica suma pentru declaratia respectiva? Parerea mea este ca mai important este sa dea declaratia si mai putin important cine plateste taxa, deci puteti sa o platiti dvs si dupa ce va rezolvati treaba, puteti sa va ganditi sa va recuperati banii pe calea legala.
Am fost cu ideea aceasta dar după ce i-au intrat banii în cont nu mai vrea nici sa semneze ăsta este problema mai mare
Păi gândind la rece, e interesul dvs ca dobândior să obțineți acea declarație si implicit radierea de la carte funciara.
Dacă mâine doriti sa vindeți, nu o sa puteti, pentru că o să figurati cu sarcina pe bun. Timpul trece, vânzătorul la un moment dat poate nu o sa mai fie in viata, o să umblati după moștenitori etc.
Contractul de vanzare - cumparare si extrasul de cont nu ar fi sufuciente?
Din punctul meu de vedere acea declaratie incununeaza cele de mai sus. Dovada platii o reprezinta extrasul de cont (in care este stipulat nr. de cont din contract).
Are cineva si o alta opinie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditie de pus la banca sa plateasca dupa semnare Nistor bucovineanu Nistor bucovineanu Buna ziua. Vreau sa achizitionez un apartament intr-un oras de la mine din zona. Am crescut in sat, in zona izolata. Nimeni nu stie sa ma sfatuiasca. Cum sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua -probleme cu actele de proprietate imobil corina2525 corina2525 Acum 2 ani sa facut o vanzare cumparare a unei garsioniere ..Acum tiind sa o vand insa ma-m lovit de un obstacol.Fosta proprietara nu a facut declaratia de ... (vezi toată discuția)
Vreau să cumpăr un apartament care este ipotecat. care este procedura sigură pentru mine? mariana58 mariana58 Buna ziua Doresc sa cumpar un apartament ,pretul la care ne-am inteles este de 51000 euro.....din pacate am aflat ca apartamentul este ipotecat pt suma de ... (vezi toată discuția)