avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Unde ii pot face reclamatie administratiei de bloc?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Unde ii pot face reclamatie administratiei de bloc?

Buna ziua,

De 1:luna de zile interfonul la 2:etaje dintr-un bloc cu 10 etaje, nu functionează. Am sunat prima data eu la firmade interventii interfon si au constatat ca tb schimbata o piesa la unitatea centrala a blocului, prin urmare tb administratortul sa ii sune , deoarece este o reparatie generala si tb platita de bloc, si nu de mine personal. Am vb la administratie si nu foarte incantati, spunandu-mi ca sunt singura care face reclamatie, insa si alta vecina care imi este prietana a facut reclamatie. Intr-un final vine cineva , repară , iar la 2 zile iar nu merge. Dam tel la administratie si foarte indignat spune ca umvla cineva acolo si nu are ce fac. dupa insistente si spus sa scoata interfonul de pe toata scara, daca nu sunt in stare sa repare, au adus aceeasi echipa care au reparat interfonul doar pt jumatate de ora. Acum sunandu-l pe administrator din nou, acesta mi-a zis ca" asa si? Nu are ce face si cu asta basta" dupa care a inchis telefonul. Eu nu pot locui intr-un bloc unde tb sa arunc cheia pe geam ca sa vina cineva la mine, iar administratul este foarte deranjat cand tb sa repare ceva. Unde ii pot face reclamatie, ca nu se ocupa de treburile ce ii revin odata cu aceasta functie? Mai specific ca asemenea comportament au toate persoanele din administratie, iar lumea din bloc nu comenteaza niciodata nimic de parca le-ar fii frica
Va multumesc mult pentru sfaturi
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa sesizati in scris Primaria care are un compartiment care se ocupa cu problemele asociatiilor de proprietari/locatari.
Nu se plătește mentenanță lucrării? ??În baza contractului se plătește mentenanta lunar prin clauza ,chiar dacă se strica sau nu lucrarea..Am văzut însă că mai nou firmele de servicii ,cer sesizari în grup ,pentru deplasare la reparație. NUn știu cat de legal este,dar e logic.Unii mai și glumesc...sigur ca la dvs nu e cazul.Dreptul de libera trecere spre locuință nu trebuie ingradit.Ar fi mai util ca mai multi proprietari sa se sesizeze,sau schimbați statutul de mentenanță pe proprietar nu pe asociatie.Va doresc succes și rezolvare grabnica.Sesizări se fac și împotriva firmelor de profil ,își pot pierde și licenta.
unde pot depune o reclamatie impotriva administratorul asociatiei de proprietari

sanduzaharia7gmeil.com a scris:

unde pot depune o reclamatie impotriva administratorului asociatiei de proprietari

a demontat tevile care se face aerisirea instalatiei de incalzire de la etajul 4 si a montat un aerisitor de calorifer pe fiecare coloana care s-a dovedit a fi necoresponzatoare si ne obliga pe noi sa refacem instalatia .este corect?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! de 3 ani am probleme în doua dormitoare cu instalația ... Under Under Bună ziua! De 3 ani am probleme în doua dormitoare cu instalația de incalzire, caloriferele sunt reci. În toată aceasta perioada am plătit căldură ... (vezi toată discuția)
Apartament inundat aiureluuuuuu aiureluuuuuu Buna ziua Vecinul meu de la etajul superior are o defectiune la inst. sanitare si trece apa de la el prin plafon si picura la mine in baie . ... (vezi toată discuția)
Proces cu asociatia de proprietari liviuiamandi liviuiamandi In 2003 am decis sa ma debransez de la instalatia comuna de incalzire si cu acordul Asociatiei am reusit impreuna cu inca doi proprietari sa instalam centrale ... (vezi toată discuția)