avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație creștere copil

Buna ziua,as dori sa stiu dacă in cazul in care sunt in creștere copil si încasez bani de la apia pt o suprafața de pământ pe care o am in arenda,mi se suspenda indemnizația de creștere copil?
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 21:53, 10 August 2017
Daca aceasta suma nu depaseste venitul admis anual, nu afectueaza plata indemnizatiei de CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie ccc si venituri din arenda Alinaes Alinaes Buna ziua Am o intrebare legata de indemnizatia pentru CCC. Am pamant dat in arenda de cativa ani. Intrebarea mea este daca veniturile din arenda se iau in ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere a copilului krs_77ro krs_77ro Buna ziua sunt interesat de un sfat referitor la returnarea indemnizatiei de crestere a copilului. Situatia este urmatoarea copilul s-a nascut anul trecut iar ... (vezi toată discuția)
Venituri in indemnizatie crestere copil florin+o florin+o Buna ziua! Sunt in situatia urmatoare: tata in concediu de crestere copil care impluneste 2 ani pe 21 martie 2018. Incepand cu 5 martie as vrea sa ma intorc ... (vezi toată discuția)