avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce trebuie sa fac ca sa o ia pe vecina nebuna?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce trebuie sa fac ca sa o ia pe vecina nebuna?

Buna ziua. Am o problema grava. Locuiesc la curte. Am o vecina care are probleme , a fost internata insa nu stiu cum ea acum e acasa. Ne cauzeaza probleme tuturor vecinilor. Ne arunca cu excremente in curte, vorbeste urat, ne este frica sa iesim in propriile curti deoarece mereu ne trezim udati si mult mai multe lucruri. Eu sunt si insarcintata, am avut nunta si in plin eveniment vecina a aruncat cu apa si vin sau nu stiu exact ce era. Am discutat cu parintii sa o duca la tratament sa-i faca ceva. Imi este frica sa ies in curte. Ce pot face ca sa o ia sa o duca la spital? Sa o dau in judecata? Chiar nu se mai poate . Vecinii sunt martori
Va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat
Ce masuri sa iau.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:08, 20 Iulie 2017
Sesizati oficial fie departamentul specializat din primarie fie direct autoritatea pentru protectia copilului care detine departament specializat pentru institutionalizat astfel de cazuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecina cu probleme psihice Razvangabriela Razvangabriela o intrebare va rog ...vecina mea de la etajul 2 este foarte nebuna a mai fost internata pentru motivul acesta dar acuma nu vrea sa mearga la spital mentionez ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face în privința unei vecine cu probleme mintale? Vlad.Barbulescu Vlad.Barbulescu Buna ziua ! Din 1998 si pana in prezent locuiesc la bloc sub o vecina cu probleme mintale grave, ce se manifesta prin urlete zilnice la diferite ore ale ... (vezi toată discuția)
Inundatii repetate de catre vecina bolnava psihic steliana2016 steliana2016 Buna ziua, Suntem proprietarii unui apartament in Bucuresti. Vecina care locuieste deasupra noastra sufera de schizofrenie paranoida si ... (vezi toată discuția)