avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie produs
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie produs

Buna! Cine ofera garantia in cazul unui produs? Producatorul sau vanzatorul (care este un intermediar)? In cazul de fata este vorba de un produs la care una dintre componente s-a deteriorat. Clientul mea sustine ca e viciu ascuns dar producatorul sustine ca a fost neglijenta in utilizare si nu este dispus sa-i repare sau sa-i schimbe produsul. Pe client nu-l intereseaza ce zice producatorul, el spune ca eu ca vanzator trebuie sa-i acord garantie ca de la mine a cumparat. Produsul a fost vandut cu aproximativ 3 luni in urma.
Cel mai recent răspuns: ally123 , utilizator 17:49, 20 Iulie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumpărare autovehicul. Attilatanko Attilatanko Bună ziua. Am o problemă mai delicată sa ii spun așa,este prima oara cand mi se întâmplă,posibil des întâlnită în țară la noi și probabil și ... (vezi toată discuția)
Garantie incaltaminte 30 sau 60 zile cyan cyan Legea 449/2003 Art. 17. - Consumatorul trebuie să informeze vânzătorul despre lipsa de conformitate [b]în termen de două luni de la data la care a ... (vezi toată discuția)
Garantie incaltaminte tatiana_pet tatiana_pet Buna ziua, este adevarat ca garantia la incaltaminte este de fapt de 2 ani, nu doar 30 zile asa cum transmit comerciantii cand ne vand un produs? - Am citit ... (vezi toată discuția)