avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Rovinieta numere tol Ungaria
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Rovinieta numere tol Ungaria

Buna ziua. Pentru numere de tol, masina adusa din Germania, trebuie rovignieta platita? Pe internet am gasit ca nu, mam trezit cu amenda acasa din Ungaria
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 19:55, 21 Iulie 2017
Aveati obligatia de a plati rovigneta intrucat ati circulat pe drumurile publice din Romania indiferent in ce tara este inmatriculat autovehiculul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare / inmatriculare masina gbuta gbuta salut, vreau sa cumpar o masina adusa din Germania. Are al doilea set de numere rosii in Romania. Ma intereseaza cum se procedeaza, unde trebuie mers, ce ... (vezi toată discuția)
Vinietă pentru ungaria nerecunoscuta de aparat c.nicola c.nicola Am procurat o vinietă pentru Ungaria de la o benzinărie din Romania in luna decembrie 2017 .In februarie 2017 am primit o amendă de 85 de euro pe motiv că ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala rovigneta alphagroup alphagroup Buna ziua! Am primit zilele trecute o amenda pentru circulatia fara rovigneta. mentionez ca e vorba despre o societate comerciala. Amenda e pentru o ... (vezi toată discuția)