avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recuperare bunuri
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuperare bunuri

Buna seara, am si eu o nelamurire si as fi recunoscator pentru orice raspuns.

Am fost arestat anul trecut, ulterior am fost eliberat conditionat semnand pentru 2 luni. Acum numai semnez fiind liber.

Problema este ca as vrea sa recuperez un laptop care mi-a fost luat, continand probe referitoare la caz.

Eu am recunoscut, cazul fiind unul usor fara nelamuriri. Insa as dorii sa recuperez laptopul.

Exista vreo varianta sa recuperez acest laptop inainte de proces?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Bobby16 , utilizator 10:05, 23 Iulie 2017
Buna seara,
Pai daca ati executat sentinta ce sa se mai judece?
Formulati o cerere adresata institutiei unde este acum detinut acel laptop.
Functie de raspuns veti vedea ce este de facut!
Mda, se pare ca m-am grabit si am creat o confuzie, imi cer scuze.

Mi-a fost schimbata forma de arest cu control judiciar pentru 60 de zile dupa care nu am mai fost chemat pentru prelungire. Nu am primit inca rechizitoriul. Pot face cerere pentru laptop in situatia aceasta?

Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se libereaza sau nu ? doberv doberv ipotetic sa presupunem ca judecatoria x a prelungit masura arestarii preventive,inculpatul a facut recurs impotriva acestei hotarari ,recurs care s-a respins ... (vezi toată discuția)
Legea privind accelerarea proceselor gabytza84 gabytza84 poate cineva sa imi spuna daca MICA REFORMA IN JUSTITIE aduce ceva beneficii persoanelor aflate deja in privare de libertate,li se poate reduce din ... (vezi toată discuția)
Recuperare poze de pe hard disk confiscat la perchezitie spidey89 spidey89 Buna ziua, In 2009 mi s-a facut o perchezitie domiciliara de catre DIICOT Bucuresti pe motivul unei infractiuni informatice, de unde mi s-au ridicat mai multe ... (vezi toată discuția)