avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Lege
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Lege

Sunt stabilită in Germania cu copilul meu care merge la școala acolo dorim sa venim o săptămâna in țara dar nu știm dacă ne mai putem întoarce fără procura de la tatăl copilului el nu sta cu noi și nu e in țara va multumesc pt raspuns
Cel mai recent răspuns: gangadaniela@ yahoo.com , utilizator 23:18, 20 Iulie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilirea domiciliului minorului, în străinătate User2017 User2017 Buna seara! Din august 2017 locuiesc împreună cu băiatul meu, acum în vârstă de 8 ani, în Germania. In iulie, anul acesta, ii expira pașaportul si ... (vezi toată discuția)
Actiune in instanta pentru custodie comuna Olympya2015 Olympya2015 Sunt divortata si am un copil in custodie totala. Cf sentintei tatal tb sa il vada in primul si al treilea week-end, in vacante, de sarbatori. Eu am plecat cu ... (vezi toată discuția)
Imputernicire pentru calatorie minor din anglia spre romania milimilagros milimilagros As dori sa stiu daca pot parasi Anglia cu un minor, in conditiile in care am venit aici acum 4 luni pe baza unei procuri facute la notariat , semnata de tatal ... (vezi toată discuția)