avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce am de facut pentru a vinde in piata?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce am de facut pentru a vinde in piata?

Buna! Vreau sa incep o mica afacere pentru a rotunjii veniturile.
De ce nevoie pentru a vinde in piata?
Pentru a cumpara si a vinde in piata diverse, bineinteles cu factura, am nevoie sa infintez o firma?
Ma gandesc sa aduc produse dintr-o tara (nu dau nume) si sa le vand cu un mic adaos intr-o piata.

Cel mai recent răspuns: Mile30 , utilizator 10:15, 21 Iulie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii pfa - produsele cumparate ca persoana fizica le-as putea vinde daca infiintez pfa? bygserv bygserv Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu o mica problema? M-am gandit sa fac o mica afacere si prin urmare am cumparat niste produse din Taiwan pentru a ... (vezi toată discuția)
Cum pot vinde bunuri personale prin firma? natarau natarau Va salut! Se da urmatoarea situatie. Eu, persoana fizica, detin accesorii (de imbracaminte, bijuterii de valoare mica) cumparate din afara tarii, pentru ... (vezi toată discuția)
Achizitii de produse dela persoane fizice stefanitaorzan stefanitaorzan Buna ziua Detin un magazin de produse naturiste in Galati si am descoperit pe net o serie de produse naturiste, cosmetice de la diverse persoane fizice care ... (vezi toată discuția)