avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu medical

Sunt in concediu maternal pana in septembrie, anul trecut am avut un accident de mașină,in urma căreia am rămas cu cateva probleme, echilibru ,concentrarea, agilitatea, memoria afectate.Medic neurochirurg a zis ca o sa imi revin dar in timp. 2, 3 ani.Sunt prof.sport, deci nu pot sa prestez meseria mea...o perioada.dar ce pot face din septembrie? Concediu medical ? Si apoi?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:08, 23 Iulie 2017
Concediu medical si apoi o posibila disponibilizare a dvs.
Disponibilizare? Adica? Dar medicul a zis sa mai aman nu sa renunț, ca imi voi reveni...
Ce inseamna sa amanati ? ... daca nu ne dati mai multe lamuriri , nu prea vaeti sanse sa primiti un raspuns concludent.

disponibilizare = concediere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Disponibilizare la intoarcerea din crestere ingrijire copil ContSters145455 ContSters145455 buna ziua, va rog sa ma lamuriti intr-o problema. in septembrie urmeaza sa ma intorc la serviciu dupa concediul pt. ingrijirea copilului.intre timp, la firma ... (vezi toată discuția)
Situație dificila gabrielle_24 gabrielle_24 Buna sera, Ma aflu intr-o situație dificila si as avea nevoie de un sfat. In februarie 2020 m-am intors din CCC la 1 an si 10 luni pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)
In cat timp trebuie sa anunt la servici ca sunt insarcinata? adela05 adela05 Exista vreun termen legal in care sunt obligata sa anunt la servici ca sunt insarcinata? Eu am deja 13 saptamani si nu am anuntat, deoarece vroiam sa trec cu ... (vezi toată discuția)