patitul061 a scris:
Trebuie sa faceti economie din putinul ce-l aveti si sa achitati costurile ca ramaneti fara casa. Ar mai fi o varianta , sa vindeti dvs. apartamentul si sa va luati o casa la tara unde costurile sunt mai mici (apa de la fântână, foc cu lemne) si dacă are un pic de gradina .......nu mai cumpărați fructe si legume.
Dvs. glumiți, sau ați postat să vă aflați în treabă ? Am mai auzit pe mulți spunând că e mai bine să te muți la casă decât să te lupți cu șefii Asociațiilor, care te încarcă la plată cu sume false (scriu asta din propria-mi experiență) !
De ce să se mute la casă, când știe că are oameni plătiți să nu discrimineze pe cineva și să respecte legile, așa proaste cum sunt ele !
E adevărat faptul că userul care a deschis Topicul n-a postat ceva clar, să știm detalii despre acele restanțe sau penalizări. era suficient să spună suma datoriilor, dar și din ce perioadă datează. Cred că e o sumă mare, dacă a scris acea postare în care spunea că-l hărțuiește Administratorul.
Nu putem acuza pe cineva fără dovezi clare. eu, cel puțin, când dau în judecată, o fac după ce adun zeci de probe, Înscrisuri sau articole de legi încălcate de șefii Asociației.
Până nu ne dați detalii despre acele datorii, nu vă putem ajuta. Sunt persoane care n-au niciun venit și au datorii la Întreținere mari ... problema e dacă acele sume s-au calculat legal (în cazul meu, nu) !