avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Restanță întreținere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Restanță întreținere

Am un venit de 520 roni,administratorul mă hărțuiește săptămânal, spunând ca-mi pierd casa..Ce pot sa fac...?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:07, 23 Iulie 2017
administratorul isi face datoria.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa faceti economie din putinul ce-l aveti si sa achitati costurile ca ramaneti fara casa. Ar mai fi o varianta , sa vindeti dvs. apartamentul si sa va luati o casa la tara unde costurile sunt mai mici (apa de la fantana,foc cu lemne) si daca are un pic de gradina .......nu mai cumparati fructe si legume-
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La ce suma au ajuns restantele ?
De cat timp sunteti restantier ?
Cate camere are apartamentul si cate persoane locuiesc ?
Cam cat este intretinerea lunara ?
Problems cu care va confruntati dv nu este singulara
Si alti locatari aflati in situatii similare dv,fac eforturi mari pentru asi achita in termen obligatiile aferente locuitului in imobil de locuit in comun
Incercati sa faceti efortul sa achitati debitul,eventual prin sustinere/ajutor din partea familiei
patitul061 a scris:

Trebuie sa faceti economie din putinul ce-l aveti si sa achitati costurile ca ramaneti fara casa. Ar mai fi o varianta , sa vindeti dvs. apartamentul si sa va luati o casa la tara unde costurile sunt mai mici (apa de la fântână, foc cu lemne) si dacă are un pic de gradina .......nu mai cumpărați fructe si legume.

Dvs. glumiți, sau ați postat să vă aflați în treabă ? Am mai auzit pe mulți spunând că e mai bine să te muți la casă decât să te lupți cu șefii Asociațiilor, care te încarcă la plată cu sume false (scriu asta din propria-mi experiență) !
De ce să se mute la casă, când știe că are oameni plătiți să nu discrimineze pe cineva și să respecte legile, așa proaste cum sunt ele !
E adevărat faptul că userul care a deschis Topicul n-a postat ceva clar, să știm detalii despre acele restanțe sau penalizări. era suficient să spună suma datoriilor, dar și din ce perioadă datează. Cred că e o sumă mare, dacă a scris acea postare în care spunea că-l hărțuiește Administratorul.
Nu putem acuza pe cineva fără dovezi clare. eu, cel puțin, când dau în judecată, o fac după ce adun zeci de probe, Înscrisuri sau articole de legi încălcate de șefii Asociației.
Până nu ne dați detalii despre acele datorii, nu vă putem ajuta. Sunt persoane care n-au niciun venit și au datorii la Întreținere mari ... problema e dacă acele sume s-au calculat legal (în cazul meu, nu) !

Alte discuții în legătură

Plata zugravit casa scarilor RM55 RM55 Sunt student, am in proprietate un apartament primit ca donatie si mi s-a solicitat sa platesc 150 de lei zugravitul pe casa scarilor. Apartmanetul este ... (vezi toată discuția)
Verificare calcule administratie bloc d12d d12d Buna ziua, rog ajutor, sunt :(( Mama mea s-a mutat in garsoniera unde amandoua suntem proprietare, in urma cu 2 ani si jumatate. Fara voia mea, caci stiam ca ... (vezi toată discuția)
Executare silita datorii la intretinere stela chelner stela chelner Buna ziua Pe ultima lista de plata a intretinerii la bloc este inclusa si o suma de 70 lei/aprt. pentru darea in judecata a rau platnicilor. Este ... (vezi toată discuția)