avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Restanță întreținere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Restanță întreținere

Am un venit de 520 roni,administratorul mă hărțuiește săptămânal, spunând ca-mi pierd casa..Ce pot sa fac...?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:07, 23 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
@ionica #-o eu i-am raspuns utilizatorului la intrebarea "ce pot sa fac? " ceea ce ati scris nu are nicio legatura cu intrebarea Omul nu a contestat sumele de plata si nici nu invoca " legi incalcate de sefii Asociatiei".(sunteti pe langa subiect)
Exista 2 variante in cazul in care nu -si plateste restantele:Ori isi vinde singur casa ori i-o vand altii! Nu intereseaza pe nimeni ca are venit mic, asta nu-l scuteste de la plata costurilor.
Ultima modificare: Duminică, 23 Iulie 2017
ContSters429609, utilizator
Da, dar n-ați fost atent că userul Adrian n-a specificat încă sumele datorate, ba chiar n-a dat niciun detaliu, decât că are un venit de 520 de lei, ceea ce e total irelevant în cazul unui proces.
N-are rost să dăm sfaturi de tipul celui dat de dvs., atâta timp cât nu știm sumele datorate și dacă au fost calculate legal !
Dacă vrea răspunsuri avizate, rugăm userul care a deschis Topicul să vină cu informații utile.
Iar dvs n-ati fost atenta ca deja intrebarile despre detalii i le adresasem eu.....:oops:
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ionica1980 a scris:

Sunt persoane care n-au niciun venit și au datorii la Întreținere mari ... problema e dacă acele sume s-au calculat legal (în cazul meu, nu) !

1-Proprietarul in cazul in care are suspiciuni sau chiar probe rezonabile ca i-au fost impuse la plata in mod netemeinic sume,are dreptatul prevazut de HG nr 1588/2007 art 12 A al c si d-de a contesta valoarea impusa in lista de intretinere in termen de 10 zile de la afisarea acesteia
Presedintele de asociatie are obligatia sa raspunda la contestatie in termen de 7 zile
2-Privitor la legalitate,numai instanta de judecata este competenta sa se pronunte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata zugravit casa scarilor RM55 RM55 Sunt student, am in proprietate un apartament primit ca donatie si mi s-a solicitat sa platesc 150 de lei zugravitul pe casa scarilor. Apartmanetul este ... (vezi toată discuția)
Verificare calcule administratie bloc d12d d12d Buna ziua, rog ajutor, sunt :(( Mama mea s-a mutat in garsoniera unde amandoua suntem proprietare, in urma cu 2 ani si jumatate. Fara voia mea, caci stiam ca ... (vezi toată discuția)
Executare silita datorii la intretinere stela chelner stela chelner Buna ziua Pe ultima lista de plata a intretinerii la bloc este inclusa si o suma de 70 lei/aprt. pentru darea in judecata a rau platnicilor. Este ... (vezi toată discuția)