avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Verificarea egalitatii suprafetelor proprietatii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Verificarea egalitatii suprafetelor proprietatii

Buna ziua,

Am cumparat o proprietate/casa care detine 50% din curtea in care este amplasata. Intre timp, vecinul a mutat gardul, micsorand spatiul curtii mele.
CARUI ORGAN AL STATULUI MA POT ADRESA PENTRU A VERIFICA DACA CELE 2 SEMI-CURTI RESPECTA PREVEDERILE LEGALE ?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:56, 22 Iulie 2017
Formulati actiune in granituire conf.art.560 NCC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuzurile vecinului! lorincz.stefan lorincz.stefan Cui trebuie sa ma adresez in cazul abuzurilor vecinului? De ani de zile dirijeaza apa de pe constructii in gradina noastra,ierbicideaza dealungul gardului ... (vezi toată discuția)
Gard pus de vecina pe proprietatea mea Paica Florica Paica Florica Vecina a pus un gard de sarma pe proprietatea mea.Am rugat o sa mute gardul deoarece vreau sa ridic un gard de beton cf CF ului si actului de vanzare ... (vezi toată discuția)
Gard imprejmuire teocris72 teocris72 buna ziua,as dori un raspuns pt o problema privind gardul intre 2 proprietati.Daca o parte nu este de acord cu construirea gardului ,vecinul poate construi pe ... (vezi toată discuția)