avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... gard pus de vecina pe proprietatea mea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

gard pus de vecina pe proprietatea mea

Vecina a pus un gard de sarma pe proprietatea mea.Am rugat o sa mute gardul deoarece vreau sa ridic un gard de beton cf CF ului si actului de vanzare cumparare A spus s o dau in judecata ca nu il muta.Aceasta problema pot sa o rezolv la nivel de comuna sau trebuie prin judecata cu avocat?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Paica Florica , utilizator 15:06, 19 Martie 2018
Buna seara,
Va trebui, daca nu va intelegeti civilizat, sa o chemati in instanta pentru granituire.
Multumesc f mult
Daca nu va intelegeti amiabil,formulati actiune in granituire conf.art.560 NCC,Nu este obligatoriu sa va angajati avocat daca, va puteti descurca singura.
Multumesc f mult,voi incerca fara avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se impart cheltuielile la refacerea unui gard comun? patriciasavulea patriciasavulea buna! as avea si eu o intrebare in legatura cu gardurile ce delimiteaza doua proprietati! am o curte de 400 de mp,delimitata de vecini cu un gard ... (vezi toată discuția)
Vecinul demoleaza gardul.va rog sa ma ajutati. Maria161 Maria161 Buna ziua.Am o problema mai dificila.Acum doi ani am primit de la parinti un teren pe care am inceput sa construim.In vecinatatea noastra din stanga uitandu-ne ... (vezi toată discuția)
Gard imprejmuire teocris72 teocris72 buna ziua,as dori un raspuns pt o problema privind gardul intre 2 proprietati.Daca o parte nu este de acord cu construirea gardului ,vecinul poate construi pe ... (vezi toată discuția)