Buna seara!
Am nevoie de o lamurire.
Am demisionat de la firma la care lucram inainte cu 7zile de la incetarea contractului.
Mi-au dat sa semnez o foaie prin care imi depun demisia la zi exact modelul de pe net insa am existau si 3rubrici:cu preaviz fara preaviz si pre-preaviz.Rubrica care doamna nu m-a lasat sa o completez motivand ca o completeaza cele de la resurse umane.
Mi-am dat demisia la zi cu 1absenta nemotivata in ziua in care am si semnat demisia spunandu-mi ca fara absenta trebuie sa stau la lucru.
Intrebarea mea este daca este ok asa se procedeaza sa semnez cererea si fara sa completez vreuna din rubrici,iar daca zilele de concediu imi sunt platite care nu le-am luat.
Astept raspuns!
Multumesc
Cererea de demisie nu este un formular tipizat pe care salariatul trebui sa-l completeze .
Cererea se completeaza in intregul ei de catre salariat, angajatorul pune doar rezolutia "cu sau fara preaviz".
Conform art.146 alin.3 C.mun., compensarea in bani a concediului de odihna neefectuat este permisa numai in cazul incetarii contractului individual de munca. Asadar, daca la data incetarii c.i.m. mai aveati zile de CO neefectuate, atunci acestea se vor compensarea in bani.
Lamurire
geoavocat63
Buna ziua.Sint angajat din 1995 la o S.C. si recent pe data de 10 mai 2012 mi-am depus o cerere cu demisia la zi fara preaviz.As dori sa stiu daca am ... (vezi toată discuția)
Demisie
catalina_rosu
Buna ziua,
Se poate demisiona chiar daca timp de 1 an si 3 luni nu s-a primit nicio zi de concediu de odihna? Angajatorul trebuie sa ii plateasca aceste ... (vezi toată discuția)