avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Anulare decizie de luare in spatiu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Anulare decizie de luare in spatiu

Buna ziua !
Acum aprox. 12 luni, eram intr-o relatie cu cineva si am decis sa-l iau in spatiu, astfel ca aceasta si-a scos CI-ul pe adresa mea. Acum nu mai suntem impreuna si as dori sa nu mai figureze, acea persoana, la domiciliul meu si nici sa raspund pt vreo eventuala amenda sau cine stie ce , pe numele lui.
Cum as putea , legal sa fac acest lucru ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 21:20, 24 Iulie 2017
Buna,
Am aceeasi problema si am cerut ajutorul Politiei.
Ideea este ca se poate vede EVACUAREA DIN IMOBIL si, deasemenea, OBLIGAREA LA FIXAREA UNUI NOU DOMICILIU.
Acțiunea este de evacuare, se judecă de urgenta si cu precădere, iar instanța competentă este cea de la locul situatii imobilului-de exemplu, daca aceasta casa este in sectorul 1, actiubea va fi introdusa la Judecătoria sectorului 1.
Se va expune faptul ca in fapt, persoana nu mai locuieste in casa respectivă, eventual un martor in acest sens.
Succes!
Sa ne scrieti cum ati rezolvat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoasa abuziv din evidenta populatiei luxor93 luxor93 Buna ziua ... doresc sa expun aici o problema pe care o intampinam cu sora mea ... Ea are 2 copii si traieste in concubinaj cu un barbat dintr-o localitate ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala andre-alina andre-alina am un prieten care are casa ocupata abuziv de niste indivizi si nu il mai lasa sa intre in imobil, unul din acesti indivizi are buletinul facut la aceasta ... (vezi toată discuția)
Cum scap mai rapid de chirias Mircea Razvan Mircea Razvan Dupa nesfarsite procese am reusit a pune in executare silita PMB cu obligatia de a face, retrocedare in natura apartament nationalizat, notificat cu Legea 10, ... (vezi toată discuția)