avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Refuz reparare/ înlocuire mașina spălat in ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Refuz reparare/ înlocuire mașina spălat in garanție

Buna ziua, am cumpărat o mașina de spălat, la 2 săptămâni s-a stricat, s-a ars placa electrică, am sunat, au venit si au reparat-o. Dupa câteva zile s-a ars din nou, au reparat-o din nou. Dupa 1 săptămâna s-a ars din nou si vânzătorul a refuzat sa o mai repare. Eu am insistat ca e defect din fabrica, mașina am primit-o de noua cu apa, vânzătorul a zis ca a fost testata. Am fost la protecția consumatorului si ei i-au dat câștig de cauza vânzătorului pe motiv ca mașina este in baie si priza tot in baie. In aceeași poziție am avut o mașina timp de 10 ani si nu s-a întâmplat nimic. Ce mai pot face ca sa îmi fie mașina reparata/ schimbată pe garanție?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:46, 24 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru a putea beneficia de inlocuirea produsului este necesar sa obtineti negatie de la initatea care asigura service-ul produselor
Atat timp cat instalatia electrica corespunde normelor in vigoare ,nu conteaza unde este amplasata sau alimentata electric masina de spalat,poate sa fie instalata atat in bucatarie,
baie,hol,etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat garantie legala Mariana Antonescu Mariana Antonescu Am cumparat online o masina de spalat. La livrare totul parea in regula..Am primit-o in 21 noiembrie dar am montat-o in 5 décembrie cand ne-am mutat.La prima ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in luna august am luat un apartament in chirie, la ... Croitoriu Stefania Croitoriu Stefania Buna ziua! In luna August am luat un apartament in chirie, la prima vedere părea destul d din regula, necesita o curățenie mai amantite, dar nimic ... (vezi toată discuția)
Refuz acordare garantie componenta calculator onyx onyx buna ziua , am achizitionat in luna octombrie o componenta de calculator ( un hard disk) . Produsul l-am primit sigilat . Nu l-am montat imediat in calculator ... (vezi toată discuția)