avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract perioada determinata

Buna ziua !
Ma aflu in urmatoarea situatie:
- contract de munca 90 zile perioada de proba
- prelungire, in ultima zi a perioadei de proba, cu contract determinat pe prioada de 1 luna
As dori sa-mi spuneti daca trebuiau sa-mi comunice ceva , pana acum, pentru ca la sfarsitul acestei perioade eu nu stiu la ce sa ma astept.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: InnaB , utilizator 15:30, 24 Iulie 2017
Da, acela l -am semant.

Dar pe 04.08.2017 daca mai trimit alt act de prelungire la semnat si eu nu il mai semnez, cum se incheie c.i.m -ul.!?

Cu acordul partilor sau ma obliga la preaviz de 20 zile !?
Daca nu semnati actul de prelungire a duratei c.i.mn., la 04.08.2017, inceteaza de drept c.i.m..

Nu se acorda preaviz in acest caz.
Multumesc mult pentru ajutor!
Zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional cursuri calificare Razvan.s Razvan.s Buna ziua, Se da urmatoarea situatie: Sunt angajat pe perioada determinata de 3 luni, iar firma deja m-a trimis la un curs de calificare. In urma acestui ... (vezi toată discuția)
In cazul meu este necesara o demisie? alexalex09 alexalex09 Acum doua luni am semnat un contract de munca la domiciul pe perioada determinata. Acesta a expirat saptamana trecuta. Inainte ca acesta sa expire, angajatorul ... (vezi toată discuția)
Intrebare demisie DrThrax2010 DrThrax2010 daca eu am semnat un act aditional de prelungire de 3 luni .. si nu am nici un act la mine .. pot sa plec fara preaviz ?? (vezi toată discuția)