avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Iesire din indiviziune parti comune casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Iesire din indiviziune parti comune casa

Buna ziua,
Am rugamintea sa ma ajutati sa inteleg cum se face iesirea din indiviziune in cazul unei case cumparata de la stat, care are doua apartamente pe orizontala, si care are ca parti comune:terenul , fatadele,podul , accesul in pod, fundatiile, invelitoare de tigla.cosuri de fum.Care este rolul iesirii din indiviziune daca prin aceasta nu se separa fundatiile . acoperisul. podul . toate ramanand exact asa cum au fost construite initial. Dca nu se face iesirea din indiviziune inseamna ca vecinul este proprietar si pe acoperisul meu sau invers?
Cel mai recent răspuns: vselin09 , utilizator 19:36, 24 Iulie 2017
Buna ziua,
SUNT parti care sunt in coproprietate fortata. Ati enumerat cateva.
Pa acele parti sunteti ambii proprietari fara a fi posibila iesirea din indiviziune asupra lor.
multumesc mult pentru infiormatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este sau nu indiviziune fortata??? coman ioan coman ioan Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un sfat.Am cumparat de la stat un apartament intr-o casa veche de peste 200 de ani.Casa are parter (un magazin) si ... (vezi toată discuția)
Tarif taxa judiciara -iesire din indiviziune contestator contestator Cat este taxa de timbru+timbru judiciar pt actiune iesire din indiviziune? Este vorba despre o casa cu 3 apartamente si terenul aferent. Se plateste o taxa ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune-teren intravilan PAS22 PAS22 Buna ziua! Am o mare ruagaminte: ajutati-ma in rezolvarea urmatoarei probleme: Am cumparat 250mp cota indiviza dintr-un teren total de 350 mp(construit si ... (vezi toată discuția)