avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Inchiriere locuinta cu titlu gratuit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Inchiriere locuinta cu titlu gratuit

Buna ziua,

detin un apartament pe care doresc sa-l dau in chirie unor prietene insa fara a le cere bani (singura lor contributie fiind plata cheltuielilor cu intretinerea). Am rugamintea sa imi spuneti ce acte trebuie sa inchei cu acestea pentru a fi in legalitate si daca trebuie sa depun vreo declaratie la Finante in acest sens.

Cu multumiri,
Anamaria
Cel mai recent răspuns: Ana-MariaH , utilizator 13:01, 25 Iulie 2017
contract de comodat. daca nu primiti bani nu aveti ce declara la ANAF.
Multumesc pentru raspuns.
Nu exista posibilitatea ca vecinii sa ma reclame la ANAF pe motiv ca nu ar fi adevarat si eu incasez bani pe care nu-i declar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat CristinaKB CristinaKB Doresc sa dau în chirie un apartament și sa închei un contract de comodat, întreabă mea este : fiind un contract cu titlu gratuit există posibilitatea ca ... (vezi toată discuția)
Dețin un apartament și doresc să îl închiriez. jotunder jotunder Bună ziua. Dețin un apartament și doresc să îl închiriez. Fiind în șomaj, nu pot completa declarația 212 către ANAF pentru plata impozitului pe venit ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere drazicmania drazicmania Vreau sa las un prieten sa stea intr-o garsoniera in care nu sta nimeni cu conditita sa imi plateasca cheltuielile.. Intrebarea mea este daca pot sa fac cu el ... (vezi toată discuția)