avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legea muncii-promovarea la propunerea sefului.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legea muncii-promovarea la propunerea sefului.

buna ziua, va rog sa-mi spunerti daca, dupa noua legea a muncii, se mai poate face promovarea la propunerea sefului. daca se poate si baza legala, articolul, etc ... multumesc mult, mult!!!
Cel mai recent răspuns: mirei_80 , utilizator 14:15, 25 Iulie 2017
Intr-adevar, legea dispune ca : promovarea în grade sau trepte profesionale imediat superioare se face din 3 în 3 ani ...
multumesc mult pentru tot, o sa "mi se lungeasca urechile"! zi buna va doresc!
inca ceva, poate, poate .... functia de economist 3 s-a desfiintat. cei care sunt economist 3 la incadrare raman la acelasi grad sau, daca s-a desfiintat, trec in treapta urmatoare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator de patrimoniu lucian35 lucian35 Buna ziua, sunt administrator financiar(de patrimoniu) de 2 ( ani) la un liceu. Postul meu este pe studii medii si as vrea sa stiu cum sa procedez sau ce ... (vezi toată discuția)
Promovare fara examen dioanna10 dioanna10 Buna seara! Am o intrebare cu privire la promovarea unei persoane din sectorul bugetar. Daca are functia de muncitor calificat IV (personal contractual), ... (vezi toată discuția)
Ocuparea unei functii cu studii superioare eul88 eul88 in 2009 am terminat facultatea de contabilitate si informatica de gestiune fiind incadrata in functia de contabil cu studii medii . As vrea sa cunosc in baza ... (vezi toată discuția)