avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Plata imobil prin cont bancar
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Plata imobil prin cont bancar

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti, daca in situatia vanzarii unui imobil cu pret de vanzare mai mare de 50 000 lei, cumparatorul neavand cont deschis in banci, plata poate fi efectuata prin depunerea banilor direct in contul vanzatorului?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Viorel GRADINARU , Mediator 00:25, 3 Noiembrie 2017
Da, depunerea c/v pretului unui imobil de catre cumparator direct in contul bancar al vanzatorului, este o practica des intalnita si acceptata de notari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notarul ca agent escrow enverhoxha enverhoxha Am citit ca in noul Regulament de aplicare a legii notarilor publici e prevazut ca notarul public poate actiona in calitate de agent escrow. Ce inseamna asta ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament aflat in partaj nicubelu nicubelu Buna ziua, Va rog daca se poate sa imi spuneti daca pot cumpara un apartament aflat in partaj, iar Solutia pe scurt data de judecatorie este: potrivit disp. ... (vezi toată discuția)
Vreau să vând un apartament, însă cumpărătorul are banii la o bancă din norvegia. cum se procedează la notar că să nu fie probleme pentru părți? Sumu Sumu Buna ziua! Vreau să vând un apartament însă cumpărătorul are banii la o banca in Norvegia, iar tranzacția banilor ar dura două zile. Cum se procedează ... (vezi toată discuția)