avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nume greșit in contractul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nume greșit in contractul de munca

la data angajării (2008) mi-a fost trecut greșit numele de familie in contractul de munca (cu o litera lipsa). Ma poate afecta aceasta eroare pe viitor?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:50, 26 Iulie 2017
Buna seara,
solicitati rectificarea ca sa va poata emite adeverintele cu numele CORECT! Solicitati corectarea si in REVISAL!
Din 2008 nu se mai pot face corecturi in vechea versiune a REVISAL-ului.

Important este ca , documentele emise de angajator sa fie corect intocmite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde ne adresam pentru modificari a inregistrarilor gresite in revisal ? laudia1975 laudia1975 Buna ziua! In urma solicitarii unei adeverinte de la ITM , am constatat ca la unul din angajatorii mei figurez cu o inregistrare \\" Reincadrat conform ... (vezi toată discuția)
Nume gresit kaledamr kaledamr buna ziua,sunt strain cu statut de refugiat in romania,cand am obtinut sedere in ro.acum 7 ani ,au fost inversate 2 litere la numele meu care in lima araba nu ... (vezi toată discuția)
Corectare factura fiscala MONA-LISA MONA-LISA Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu o informatie referitoare la facturile fiscale emise, de alte societati catre societatea noastra si care sunt gresite. Este ... (vezi toată discuția)