AVLIL a scris:
Ati luat bani, n-ati luat bani?
Ii cunoasteti sau nu ii cunoasteti? Ati vorbit la telefon cu ei...
Ce fapte neortodoxe? De ce natura?
Nu am luat bani de la nimeni cu imprumut, adevarul este ca ma ajutat cineva cu o suma de bani care a spus ca nu o mai vrea inapoi. Ulterior aceasta persoana a auzit povestea asta venind la mine si spunand ca acea persoana care mi-a dat banii avea banii de la alta persoana care ii vrea inapoi . Suma ceruta este mult mai mare decat suma pe care am primito ideea este ca m-am intalnit cu acea persoana la un momendat intr-un loc public dar a vorbit foarte frumos cu mine era ceva la modul "haide sa facem cumva sa nu fie rau, in caz contrar nu vrei sa recurgem la lucruri mai drastice la modul ruperi de oase sau zile de spitalizare" totusi o spunea intr-un mod frumos. Si mi-a mai si spus ca stie unde stau si ca are multe relatii in blocul unde stau.
Nu ma suna pe mine sa ma intrebe nimic, imi suna unii prieteni si ii intreba daca au vorbit cu mine sau ii pune sa ma intrebe daca am facut rost de bani sau nu ca ulterior sa ma vad cu el sa ii dau, ma gandeam sa il sun si sa inregistrez conversatia incercand sa trag de timp cu gandul ca il voi enerva si il voi forta sa spuna lucrurilor pe nume ma gandeam ca asta poate constitui o proba dar este foarte atent la vocabular, plus ca am impresia ca este informat constant de "prietenii" mei. Cat despre relatii chiar daca ar avea relatii aici pe sectia locala, daca depun plangere la parchet nu va fi oare mai sigur? Chiar nu stiu cum sa procedez in aceasta situatie.