avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Chirie variabila
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Chirie variabila

Este ok din punct de vdere legal daca pretul unui contract de inchiriere este variabil in functie de vanzarile pe care le realizeaza chiriasul (care este comerciant) in fiecare luna? Se poate stipula o astfel de clauza in contract?
Cel mai recent răspuns: WEO , utilizator 14:13, 27 Iulie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru raspunsul clar si concis. As mai vrea sa va intreb daca la stabilirea chiriei este obligatoriu a se incheia un proces verbal de constatare a vanzarilor sau o declaratie a chiriasului cu privire la vanzari. Sau se poate calcula si trece direct pe factura pe care o emite locatorul?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere ContSters59029 ContSters59029 Dupa expirarea unui contract de inchiriere daca locatorul continua sa incaseze chiria in baza acestui contract se poate spune ca opereaza tacita relocatiune in ... (vezi toată discuția)
Clauza compromisorie Sirbu  Cristina Sirbu Cristina dragi colegi ajutati-ma cu un sfat! un contract de inchiriere are inserata clauza compromisorie,litigiile fiind de competenta curtii de arbitraj.insa locatorul ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de contract inchiriere jymmy jymmy dupa ce fac contractul, pe parcursul derularii acestuia daca vreau sa vand casa fratelui/surorii cu pastrarea contractului/chiriasului, deci nu afecteaza in ... (vezi toată discuția)