avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie somaj dupa Concediu Crestere Copil 24 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie somaj dupa Concediu Crestere Copil 24 luni, cotizare Italia & Romania

Buna seara,

Se poate beneficia de indemnizatie somaj dupa concediu crestere copil, 24 luni, mentionez ca stagiul de cotizare anterior inceperii CCC este de 12 luni intrun stat european (Italia), iar restul de 7 luni In Romania.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: edi_radu , utilizator 23:15, 29 Iulie 2017
Raportul de munca a incetat sau va inceta?

Daca da, cu ce articol ?
Va inceta cu art.65 din codul muncii
Precizati-ne ce statut ati avut in ultimele 24 de luni anterioare datei incetarii c.i.m.
Concediu Crestere Copil (maternitate 2 ani), iar inaite de maternitate angajata in Romania 7 luni, angajata in Italia 12luni. Vechime totala in munca 15 ani. Mentionez ca indemnizatia c restere copil a fost incasata datorita contributiei in Romania si Italia. Intrebarea mea este daca contributia in italia este luata in calcul la dosarul de somaj?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere copil evacska87 evacska87 Buna ziua. Am o intrebare va rog sa ma ajutati cu un raspuns. De la data 18.04.2011 sunt angajata la o banca, dar cu contract de munca temporara. Sunt ... (vezi toată discuția)
Pot avea dreptul la somaj? C.Geta C.Geta buna ziua.in perioada 28.02.2009-01.10.2009 am beneficiat de indemnizatie de somaj.apoi am intrat in concediu prenatal.intrerupandu-se perioada de somaj si de ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj dupa 4 ani de ccc? ioanbostan ioanbostan BUNA, INTREBAREA MEA ESTE DACA CEI PATRU ANI DE INDEMNIZATIE SE CONSIDERA ANI DE COTIZARE PENTRU TOATE DREPTURILE,MAI BINE SPUS DUPA CEI PATRU ANI DE ... (vezi toată discuția)