avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Promisiune de vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Promisiune de vanzare-cumparare

Buna ziua.Am o promisiune sinalagmatica de vanzare cumparare pentru o parte dintr-un imobil inregistrata pe CF imobilului respectiv.Prin contract sunt obligat sa platesc cheltuielile de dezmembrare respectiv proiectul si taxele la OCPI.Daca vanzatorul nu mai doreste sa depuna proiectul de dezmembrare a imobilelor,cum se procedeaza mai departe?Nu este o cale legala sa il depun eu tinand cont de promisiunea de vanzare cumparare?Multumesc.

Cel mai recent răspuns: characlan11 , utilizator 23:03, 27 Iulie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Problema e ca vanzatorul vrea sa o imi opuna faptul ca proiectul de dezmembrare nu este bine intocmit.Iar ca sa pot demonstra ca nu este asa, am nevoie de acordul lui sa depun proiectul la OCPI.Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promisiune de vanzare-cumparare characlan11 characlan11 Buna ziua.Am facut o promisiune sinalagmatica de vanzare cumparare pentru un garaj care este inclus pe CF-ul unui apartament.Pretul garajului a fost platit ... (vezi toată discuția)
Extras carte funciara cu promisiunea de vanzare alexandra_d alexandra_d Buna ziua, Am pus ochii pe un teren cu o casuta inafara Bucurestiului,chiar daca proprietarul nu avea inca toate actele(dezmembrare, cadastru, extras carte ... (vezi toată discuția)
Promisiune sinalagmatica de vanzare-cumparare Elisabeta C. Elisabeta C. Buna, s-a semnat o promisiune sinalagmatica de vanzare-cumparare pt. un imobil si s-a achiat o suma. Dupa 24 h s-a verificat imobilul dupa proiect si s-au ... (vezi toată discuția)