avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Posesie marijuana
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Posesie marijuana

buna ziua,
acum cateva saptamani am fost prins impreuna cu 2 prieteni fumand marijuana intr-un spatiu mai retra de catre politia locala..ne-au dus la sectie am dat declaratie..am declarat ca eu am aduso si ca este prima data cand facem asta fiind din curiozitate(ceea ce este adevarat) dupa ce am dat declaratia au zs ca trimit probla la laborator si ca nu o sa patim nimic ca se urmareste firul nu ua treaba cu noi...toate bune is frumoase pana ieri cand unul din prietenii mei ma suna si imi zice ca a primit citatie sa se prezite peste o saptamana la DIICOT..
scrie ca este in calitate de suspect privind dosarul cu nr de mai sus de audiere..presupun ca este dosar penal?
mai zice ca apararea este obligatorie si in cazul in care nu ne permitem un avocat o sa ne dea unul din oficiu//daca nu ne prezentam riscam sa fim adusi in baza unui mandat..plus amenda penala
intrebarea mea este..daca zicem adevarul cum a m facuto si prima data..ce se poate intampla cel mai rau..in special eu ca eu am aduso..o sa ramanem cu cazier? o sa mai fiu chemat?
multumesc
edit: link cu poza de la citatie ibb.co/nm3g9k pentru o mai buna intelegere
Ultima modificare: Vineri, 28 Iulie 2017
thejoker32, utilizator
Cel mai recent răspuns: thejoker32 , utilizator 17:25, 19 Octombrie 2017
Poate puteti face o intelegere cu procurorul - le spuneti de unde ati cumparat tigara si scapati de urmarirea penala. Pe ei oricum nu ii intereseaza micii consumatori si teoretic nimeni nu vrea sa distruga viata unor studenti la prima abatere deci e in interesul lor sa ajunga la reteaua de trafic. Succes si data viitoare spuneti ca ati gasit o tigara pe jos si n-ati stiut ce e ;)
multumesc frumos de sfat, asa o sa si fac..dar cred ca nu ar crede chestia cu am gasito pe jos..dupa o sa aiba mai multe motive de indoiala, oricum sper sa scap fara cazier
E cam tarziu acum, dupa ce ai declarat deja ca ai cumparat-o, te invatam pe viitor. Normal ca nu ar crede si normal ca s-ar enerva dar nu prea ar avea cum sa dovedeasca ca nu e asa. Cel putin asa am auzit pe la altii, nu bag mana-n foc. Bafta
Ultima modificare: Luni, 31 Iulie 2017
adela88, utilizator
Succes si data viitoare spuneti ca ati gasit o tigara pe jos si n-ati stiut ce e
Aplauda

Cu apararea asta ajunge sa fie trimis sigur in judecata...
Ultima modificare: Miercuri, 2 August 2017
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Eu am luat-o de la un necunoscut il nici numele nu il stiu il stiu doar de cand faceam liceul ca frecventa zona..si l-am vazut am mers la el i-am zis sa imi dea ceva de niste bani mi-a dat si am plecat..ca înfățișare nu prea am ce da zic ca avea șapcă si purta ochelari..mai era si barbos..mai tiganel..credeti ca este posibil sa nu ma creadă si sa spuna ca mint daca declar asa? Chiar asa a fost
Ultima modificare: Miercuri, 2 August 2017
thejoker32, utilizator

Alte discuții în legătură

Consecinte posesie marijuana MihaiCristian1 MihaiCristian1 Buna seara, am 23 ani si ieri am fost prins impreuna cu un prieten de jandarmerie avand asupra noastra un joint si un plic cu 0.2 - 0.3 g de marijuana. ... (vezi toată discuția)
Am fost ieri la saga festival și am fost prins de ... silviu1406 silviu1406 Buna ziua , Am fost ieri la saga Festival și am fost prins de Jandarmerie cu jumătate de pastila de Extasy la mine .Care sunt riscurile și cum ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, acum cateva zile am fost suprins de politisti in civil ... tps351 tps351 Buna ziua, acum cateva zile am fost suprins de politisti in civil in vama veche ruland un joint care continea 0.8 grame de marijuana. Eram impreuna cu inca ... (vezi toată discuția)