avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cci
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cci

Buna ziua.Sunt in concediu de crestere copil pana in data de 23decembrie2017, ulterior am aflat ca sunt din nou insarcinata si voi naste in martie-aprilie. Firma unde am lucrat a dat faliment, ce trebuie sa fac dupa ce mi ae termina primul concediu pana voi naste urmatorul copil? Voi mai beneficia de ce-l de-al doile concediu? Trebuie sa ma angajez la sfarsitul anului? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Anasorina , utilizator 18:57, 3 August 2017
Pentru concediu de maternitate puteti intreba la Casa de Asigurari de Sanatate.

Pentru intrarea in CCC :
- dupa incetarea CCC trebuie sa obtinerti de la angajator fie decizia de reluare a activitatii fie decizia de incetare daca a intrat in faliment.
Daca vi se da decizia de reluare , atunci procedura de intrare in CCC2 este aceeasi ca si pentru primul copil

Daca vi se da decizia de incetare a activitatii in baza art.65 C.mun., atunci va puteti inscrie la somaj si din somaj puteti intra in concediu de maternitate si apoi in CCC.
Multumesc frumos.Daca angajatorul nu imi raspunde la telefon, nu pot da de el cum trebuie sa procedez.A fost un chinez care nu pot sa il gasesc, nu stiu cum as putea da de el decat la telefon.
Puteti afla la REg. Comertului unde are sediu social sau poate va raspunde la telefon.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil SenciucAda SenciucAda Buna ziua, Am si eu o nelamurire, sunt angajata la o firma din data de 19.03.2012, in luna octombrie 2012 am ramas insarcinata, am facut un an de munca in ... (vezi toată discuția)
Preaviz in cazul femeii insarcinate andi_gabriela andi_gabriela Buna ziua, problema e urmatoarea: sunt insarcinata in 5 luni, firma la care lucrez se va inchide la sfarsitul luni martie. Toti colegi mei au primit preaviz ... (vezi toată discuția)
O intrebare cam urgenta Ruxandra2019 Ruxandra2019 Buna ziua. As avea si eu o intrebare. Sunt cadru didactic necalificat si lucrez de doi ani. Pe data de 14 iunie mi se incheie contractul. Eu sunt insarcinata ... (vezi toată discuția)