avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariat nou nu se prezinta la munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariat nou nu se prezinta la munca

In situatia in care un angajat nou nu se prezinta la munca si abia in a 4 zi de la incepere ne confirma prin email ca el nu mai vine pentru ca a ramas sa munceasca la vechiul angajat, ce facem cu contractul lui individual de munca inregistrat la itm? radiez din revisal salariatul si contractul? sau fac o notificare de incetare conform art. 31 alin 3 din codul muncii? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:28, 28 Iulie 2017
Emiteti o notificare de incetare a c.i.m. in baza art. 31 alin 3 din Codul Muncii.
care sa fie data incetarii? trebuia sa inceapa munca pe 24, ne-a anuntat ca nu mai vine abia pe 26 iar astazi pe 28 fac inregistrarea la itm. Normal ar trebui inregistrata incetarea in ziua in care am aflat ca nu mai vine, adica pe 26, nu? cum fac in cazul asta?
II faceti notificarea cu data de astazi si tot astazi transmiteti REVISAL-ul.
data incetarii sa fie tot astazi? sau 24 ziua in care trebuia sa inceapa munca? daca e sa fie incetarea astazi, cum ramane cu toate zilele de pe 24 pana pe 28?
24 ar fi trebuit ... dar acum incetarea o faceti cu astazi , iar pentru acea perioada il treceti absent nemotivat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal Popescu Lorena Popescu Lorena trebuia sa angajez un muncitor, i am facut revisalul azi si urma sa plec la itm sa l transmit. acum omul zice ca pleaca in alta parte. ce pot sa fac acum? il ... (vezi toată discuția)
Incetare cim in perioada de proba surdoiu surdoiu Buna ziua, Va rog frumos sa ma indrumati in urmatoarea problema: - am angajat o persoana cu cim, a venit o zi, dupa care a spus ca ea nu se mai poate ... (vezi toată discuția)
Demisie sanducatanas sanducatanas Un salariat,ospatar,isi depune demisia la 17.10.2011.Conform Legii i se acorda un preaviz de 20 de zile.Salariatul nu se mai prezinta la serviciu din data de ... (vezi toată discuția)