avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile Datorii fiscale în Italia
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

Datorii fiscale în Italia

Buna ziua,
Am o întrebare privind datoriile fiscale din Italia. ..Eu nu mai am nici o proprietate în Italia doar un apartament în România pe numele meu.Exista o baza comuna de date intre România și Italia,pot fi urmărit pentru recuperarea prejudiciului(pierderea apartamentului)?
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 08:44, 26 Ianuarie 2018
Buna dimineata!
Sigur ca exista.
Daca nu ati achitat impozitele aferente veniturilor obtinute in Italia, fiscul italian prin acordul incheiat cu statul roman va poate executa pentru recuperarea debitelor.
Daca va pierdeti apartamentul sau nu, nimeni nu va poate garanta. Depinde doar de Dvs. Si de cooperarea cu autoritatile italiene. Incercati sa cereti o esalonare a acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama abuzata de concubin in italia vera veronica vera veronica Traiesc in concubinaj cu un cetatean roman in Italia si avem si un copil minor impreuna.Vreau sa plec in Romania cu copilul fara acordul concubinului meu, ... (vezi toată discuția)
Recuperare debit persoana juridica straina 18bubu 18bubu in cazul in care am un debitor o soc. din italia si fac o somatie de plata dupa aceea cum pun in executare hotararea? am alte posibilitati ?ms (vezi toată discuția)
Credit neachitat in italia Sami9005 Sami9005 Buna ziua! Am facut un credit de 30.000 euro in Italia pe care nu reusesc sa-L mai plateasc ținând cont ca m-am întors in România deoarece am rămas fără ... (vezi toată discuția)